Rüyada beyaz kaz görmek

Rüyada beyaz kaz görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, kötü işlere girmeyeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kaz gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda çözümlenmemiş konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada uçan beyaz kaz görmek konferans ve seminerlere katılacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kaz görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kaz yakalamak geç de olsa huzura erileceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kaz sürüsü görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kaz avlamak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada kaz tarafından kovalanmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kaz tüyü görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada erkek kaz görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments