Rüyada beyaz kaz sürüsü görmek

Rüyada beyaz kaz sürüsü görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kaz sürüsü gördüyseniz:

  • Bir kimseye yabancılaşabilir, ayrılabilirsiniz.

Rüyada beyaz kaz sürüsü görmek namının yürüyeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü kaz görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına işaret eder.

Rüyada uçan kaz sürüsü görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kaz avlamak planlarının gerçekleşeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kaz görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz kaz görmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kaz yakalamak keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ördek sürüsü görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments