Rüyada beyaz kartal görmek

Rüyada beyaz kartal görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada beyaz kartal gördüyseniz:

  • Stres içeren ortamlardan uzak durmakta, risk içeren ortamlara girmemekte veya risk almamakta fayda var.

Rüyada beyaz başlı kartal görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada beyaz kartal görmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah beyaz kartal görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına işaret eder.

Rüyada kartal pençesi görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, helal kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada tüysüz kartal görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kartal taşlamak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kartal ve yavrusunu görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada kartal veya şahin görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments