Rüyada kartal ve yavrusunu görmek

Rüyada kartal ve yavrusunu görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada kartal ve yavrusunu gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde sakinliğinizi korumakta zorlanabilrisiniz.

Rüyada kartal yavrusu yakalamak ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kartal ve yavrusunu görmek hastalıkların kalmayacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine delalettir.

Rüyada kartal yavrusu görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada yavru kartal görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kartalın koluna konduğunu görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kartal görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada evde kartal görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine alamet eder.

Rüyada kartal sürüsü görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments