Rüyada beyaz kahve fincanı görmek

Rüyada beyaz kahve fincanı görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kahve fincanı gördüyseniz:

  • Yerinize getirmeniz gereken sorumluluklarınız olması yaratıcı işlerle uğraşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada beyaz kahve fincanı görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine alamet eder.

Rüyada kahve fincanında kalp görmek hataların telafi edileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kahve fincanı hediye etmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işarettir.

Rüyada kapalı kahve fincanı görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, kendisini işine vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahve fincanı görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahve fincanında fil görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kahve fincanı görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türk kahve fincanı görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments