Rüyada kahve fincanı görmek

Rüyada kahve fincanı görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına delalet eder.

Rüyada kahve fincanı gördüyseniz:

  • Ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada birinden kahve fincanı almak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, iyilik ve hayır bulacağına işaret eder.

Rüyada kahve fincan takımı görmek sorunlarını çözeceğine, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahve fincanı görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada tepside kahve fincanı görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, iyilik ve güzellik bulacağına işarettir.

Rüyada fincanda kahve görmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına işarettir.

Rüyada kahve fincanı almak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine inanılır.

Rüyada dolu kahve fincanı görmek karasızlık yaşayacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işarettir.

Rüyada temiz kahve fincanı görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments