Rüyada beyaz gül yaprağı görmek

Rüyada beyaz gül yaprağı görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine inanılır.

Rüyada beyaz gül yaprağı gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya soru işaretleri olan ilişkilerinizde belli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada beyaz gül yaprakları görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gül yaprağı görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına işarettir.

Rüyada kuru gül yaprağı görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül yaprağı dökmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada pembe gül yaprağı görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe gül yaprakları görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Rüyada mavi gül yaprağı görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada kurumuş gül yaprakları görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, zayıflayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments