Rüyada beyaz gömlek dikmek

Rüyada beyaz gömlek dikmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, alım gücünde yükselme olacağına delalettir.

Rüyada beyaz gömlek dikmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına bakmadan kendi başınıza devam etme yolunu seçmelisiniz.

Rüyada beyaz gömlek dikmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömleğe düğme dikmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömlek dikmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada mavi gömlek dikmek övgü dolu sözler işiteceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına inanılır.

Rüyada gömlek yakası dikmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül dikmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz iple dikiş dikmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada beyaz etek dikmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments