Rüyada beyaz büyük kedi görmek

Rüyada beyaz büyük kedi görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına yorulur.

Rüyada beyaz büyük kedi gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi hediyeler söz konusu olabilir.

Rüyada büyük beyaz kedi görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz büyük kedi görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük kedi görmek geleneklere aykırı ve islami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine yorulur.

Rüyada büyük bir kedi görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine yorulur.

Rüyada büyük kara kedi görmek refah içinde yaşayacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işaret eder.

Rüyada büyük sarı kedi görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah büyük kedi görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments