Rüyada beyaz boru görmek

Rüyada beyaz boru görmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz boru gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçınının.

Rüyada beyaz boru görmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz soba borusu görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada borudan su içmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çelik boru görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada soba borusu temizlemek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada boru içinden geçmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada boru görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işarettir.

Rüyada mavi boru görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments