Rüyada boru içinden geçmek

Rüyada boru içinden geçmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, sorunların hallolacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, rakiplerinin üzüleceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada boru içinden geçmek gördüyseniz:

  • İşle ilgili olumlu gelişmeler, destekler veya takdirler ön plana çıkıyor.

Rüyada boru içinden geçmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, rakiplerin üzüleceğine işarettir.

Rüyada nefes borusu görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, geleceğinizin güzel olacağına işaret eder.

Rüyada soba borusu çıkarmak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada pimaş boru görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada beyaz soba borusu görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada beyaz boru görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bakır boru görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada boru açmak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments