Rüyada başkasının ceket giydiğini görmek

Rüyada başkasının ceket giydiğini görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, makamından olacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ceket giydiğini gördüyseniz:

  • Mevcut çelişkili durumların çözümü için yepyeni yaklaşımlar gerekiyor.

Rüyada beyaz ceket giymek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ceketini giymek geçineceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada uzun ceket giymek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir ceket giymek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada kirli ceket giymek sağlığının da yerine geleceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına inanılır.

Rüyada mor renk ceket giymek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına yorulur.

Rüyada büyük ceket giymek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin ceketini giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, tatsızlıkların yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments