Rüyada ahit sandığını görmek

Rüyada ahit sandığını görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, o masumların bedduasını alacağına işaret eder.

Rüyada ahit sandığını gördüyseniz:

  • Öğlen saatlerinde biraz kafanız birşeylere takılabilir.

Rüyada ahit sandığı görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, insanlardan uzaklaşılacağına yorulur.

Rüyada ahit sandığını görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, korkularını yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş sandık görmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada altın sandığı görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada sandık almak üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada küçük sandık görmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sandık görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Rüyada sandık dolusu para görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, saygınlık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments