Rüyada beyaz badana yapmak

Rüyada beyaz badana yapmak dertlerine çare bulacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işarettir.

Rüyada beyaz badana yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için yapacağınız jestler karşılıksız kalmayabilir.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada evini beyaz badana yapmak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, işten yana şansının açık olacağına yorulur.

Rüyada beyaz badana yapmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz boya badana yapmak kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, imkânların çok daha iyi olacağına yorulur.

Rüyada evi beyaz badana yapmak evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavanı badana yapmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil badana yapmak gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkte badana yapmak zararının büyük olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments