Rüyada beton ev görmek

Rüyada beton ev görmek allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, haram mal yiyip içeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına rivayet eder.

Rüyada beton ev gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirmelisiniz.

Rüyada betondan ev yapmak şansın ve bahtının da açılacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beton ev yapmak şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve beton dökmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada beton ev görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada betondan ev görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada betona oturmak beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, yüküne ortak olacağına tabir olunur.

Rüyada inşaata beton dökmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak beton görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, mallarının da hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments