Rüyada besili sığır görmek

Rüyada besili sığır görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine rivayet eder.

Rüyada besili sığır gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade zorluğu hissettiğinizde tartışmalardan kaçının.

Rüyada besili sığır görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine alamet eder.

Rüyada besili boğa görmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine yorulur.

Rüyada besili koyun görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada besili inekler görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada besili dana görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kısmetinizin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada besili inek görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine işarettir.

Rüyada besili koç görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, eşine değerli hediyeler alacağına işaret eder.

Rüyada besili kedi görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments