Rüyada berrak denizde yüzmek

Rüyada berrak denizde yüzmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada berrak denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı sevdiğiniz kişilerle geçirebilir, fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada berrak bir denizde yüzmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalet eder.

Rüyada berrak denizde yüzdüğünü görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada berrak denizde yüzmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine işaret eder.

Rüyada çok berrak denizde yüzmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada berrak sularda yüzmek herkesin takdirini toplayacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada berrak havuzda yüzmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına delalettir.

Rüyada berrak akar suda yüzmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına inanılır.

Rüyada berrak suyun içinde yüzmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments