Rüyada çok berrak denizde yüzmek

Rüyada çok berrak denizde yüzmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, çok hayırlı insan olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, adını aklamayı başaracağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine inanılır.

Rüyada çok berrak denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Olumsuz hissettiğiniz konularda yaşanan olumlu gelişmeleri hatırlamanız, bazı olaylar karşısında daha sabırlı davranmanıza yardım edebilir.

Rüyada berrak denizde yüzmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok berrak denizde yüzmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada berrak denizde yüzdüğünü görmek yeni duygular tadacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işarettir.

Rüyada berrak bir denizde yüzmek ekonomik gücün çoğalacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada berrak suda yüzmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına işarettir.

Rüyada berrak suda yüzdüğünü görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak akar suda yüzmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments