Rüyada bembeyaz kedi görmek

Rüyada bembeyaz kedi görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bembeyaz kedi gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden olmadıkları gibi davranmasını, bazı şeylerin olmadığı bir şeye dönüşmesini istiyor olabilirsiniz.

Rüyada bembeyaz kedi görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına alamet eder.

Rüyada kendi dişlerini bembeyaz görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün bembeyaz olduğunu görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişinin bembeyaz olduğunu görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini bembeyaz görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına yorulur.

Rüyada bembeyaz kar yağdığını görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yakında hedefine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bembeyaz ev görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü bembeyaz görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments