Rüyada yüzünün bembeyaz olduğunu görmek

Rüyada yüzünün bembeyaz olduğunu görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, olaylı günler geçireceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün bembeyaz olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişinin güzel bir jestiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yüzünü bembeyaz görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün bembeyaz olduğunu görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına yorulur.

Rüyada birinin yüzünü bembeyaz görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birinin dişlerini bembeyaz görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada birini bembeyaz görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini bembeyaz görmek kimseden korkmayacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına inanılır.

Rüyada bembeyaz tavşan görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada bembeyaz at görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments