Rüyada beline sarılmak

Rüyada beline sarılmak sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, ondan faydalanacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beline sarılmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yaratıcılık gerektiren uğraşı ya da girişimlerinizde yeni bir süreç başlıyor.

Rüyada yılanın beline sarıldığını görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada birine belinden sarılmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin beline sarılmak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin beline sarıldığını görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin beline sarılmak kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin beline sarılmak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada bir kadının beline sarılmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızın beline sarılmak elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments