Rüyada bir kadının beline sarılmak

Rüyada bir kadının beline sarılmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, zararların yakında telafi edileceğine, sevdiği birine hediye alacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının beline sarılmak gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemeli, hayatı biraz daha hafife almalısınız.

Rüyada kadının beline sarılmak borçlarının hafifleyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının beline sarılmak kısmetli bir işe atılmaya, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına rivayet eder.

Rüyada beline sarılmak kişinin gönlünü alacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin beline sarılmak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, rakiplerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin beline sarılmak son model arabaya sahip olacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine yorulur.

Rüyada birine belinden sarılmak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada belinden sarılmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin beline sarılmak karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments