Rüyada yılanın beline sarıldığını görmek

Rüyada yılanın beline sarıldığını görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, masumluğunu ispat edeceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, makamının sürekli yükseleceğine, üzüntülerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın beline sarıldığını gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaybetmekten korkup yumuşamayın.

Rüyada yılanın beline sarıldığını görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızın beline sarılmak alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin beline sarıldığını görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin beline sarılmak kötü karakterli bir kadına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin beline sarılmak özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin beline sarılmak hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin beline sarıldığını görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin beline sarılmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments