Rüyada belinden vurulmak

Rüyada belinden vurulmak bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, zinde kalacağına, hane içine ay doğacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, farklı kişilerle tanışacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada belinden vurulmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ilerlemenizi sağlayacak şeylere konsantre olmalısınız.

Rüyada belinden vurulmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada belinden vurulduğunu görmek kazancın gittikçe artacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada belinden iğne vurulmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına tabir olunur.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin beline sarılmak güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada belinden ikiye bölünmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine yorulur.

Rüyada beline kuşak bağlamak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, ekmek kapılarının kapanacağına alamet eder.

Rüyada beline dövme yaptırmak esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, işinde zarar edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments