Rüyada belinden iğne vurulmak

Rüyada belinden iğne vurulmak gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, istediği herşeye kavuşacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, sorunların çözüm bulacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada belinden iğne vurulmak gördüyseniz:

  • İleriye dönük adımlar üzerinde durmak isteyebilirsiniz.

Rüyada belinden iğne vurulmak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada belinden iğne olmak kazanç kapılarının kapanacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla belinden vurulduğunu görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada belinden vurulmak ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine delalet eder.

Rüyada belinden vurulduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine tabir olunur.

Rüyada kalçadan iğne vurulmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kola iğne vurulmak maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kasıktan iğne vurulmak sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments