Rüyada ağlamak ve korkmak

Rüyada ağlamak ve korkmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, hem moral hem de çareler bulacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına rivayet eder.

Rüyada ağlamak ve korkmak gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce aslen ne istediğinizi bilmenizde fayda var.

Rüyada ağlamak korkmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada çok korkmak ve ağlamak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada korkmak ağlamak farklı şeyler deneyeceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına delalettir.

Rüyada ağlamak ve korkmak sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada korkmak ve ağlamak rahat bir döneme gireceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına işarettir.

Rüyada amcadan korkmak hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına işarettir.

Rüyada yüksek merdivenden korkmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeklerden korkmak aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments