Rüyada bebek yedirdiğini görmek

Rüyada bebek yedirdiğini görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, adını işiyle duyuracağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek yedirdiğini gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilecekken bir kenarda beklememenizde fayda var.

Rüyada bebeğe karpuz yedirmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğe tatlı yedirmek daha çok dünya malı edineceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada bebek mama yedirmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, kafasının sakinleşeceğine delalet eder.

Rüyada bebeğe yemek yedirmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebeğe mama yedirmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, büyük aksilikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe soğan yedirmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına işaret eder.

Rüyada bebeğe et yedirmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek yemek yedirmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments