Rüyada kirli bebek bezi görmek

Rüyada kirli bebek bezi görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli bebek bezi gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelmenizi sağlayabilecek programlar yapabilirsiniz.

Rüyada kirli bebek bezi görmek çok başarılı işlere adım atacağına, başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada kirli bebek bezi değiştirmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada kirli bez görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada kirli adet bezi görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli sofra bezi görmek çok uğraş vereceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kirli bez yıkamak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek bezi değiştirmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek bezi temizlemek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments