Rüyada bebek bezi görmek

Rüyada bebek bezi görmek büyük bir borcun altına gireceğine, iyi bir patron olacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, karamsar olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine alamet eder.

Rüyada bebek bezi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa sürpriz bir şekilde gelişen bir davette biriyle tanışacaksınız.

Rüyada kirli bebek bezi görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebek bezi değiştirmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek bezi değiştirdiğini görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin bezini değiştirmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada kakalı bebek bezi görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek bezi görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada bezli bebek görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boklu bebek bezi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments