Rüyada bebeğinin öldüğünü duymak

Rüyada bebeğinin öldüğünü duymak borçlanarak bazı işlere atılacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapabilmek için gerekli her şeye sahipsiniz.

Rüyada bebeğinin öldüğünü duymak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine işaret eder.

Rüyada bir bebeğin öldüğünü duymak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin öldüğünü duymak en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, getirisinden daha fazla olacağına işaret eder.

Rüyada bebek öldüğünü duymak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek kardeşin öldüğünü duymak hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu öldüğünü duymak kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın alamet eder.

Rüyada nişanlısının öldüğünü duymak dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada annemin öldüğünü duymak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments