Rüyada bir bebeğin öldüğünü duymak

Rüyada bir bebeğin öldüğünü duymak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, tövbelerin kabul olacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, önemli bir makama terfi alacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, küfürlü söze işarettir.

Rüyada bir bebeğin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • İşlerin istediğiniz gibi ilerleyebilmesi için esnek olmaya gayret etmenizde yarar var.

Rüyada bebeğinin öldüğünü duymak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına işarettir.

Rüyada bir bebeğin öldüğünü duymak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalettir.

Rüyada bebeğin öldüğünü duymak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına tabir olunur.

Rüyada bebek öldüğünü duymak elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada dedemin öldüğünü duymak kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine alamet eder.

Rüyada birinin öldüğü duymak maddi kriz yaşanacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınını öldüğünü duymak düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada ölen birinin tekrar öldüğünü duymak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments