Rüyada oğlunu öldüğünü duymak

Rüyada oğlunu öldüğünü duymak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Çok uzaklardaki bir telefonla gelen bir habere sevineceksiniz.

Rüyada oğlunu öldüğünü duymak zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, geçim kaygısı duymayacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun öldüğünü duymak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sure okunduğunu duymak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun sesini duymak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına alamet eder.

Rüyada kuran okunmasını duymak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mevlüt okunduğunu duymak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada kuran okunduğunu duymak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada birinin ezan okunduğunu duymak çok daha iyi koşullara sahip olacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments