Rüyada bebeğin gözlerini mavi görmek

Rüyada bebeğin gözlerini mavi görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına işarettir.

Rüyada bebeğin gözlerini mavi gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemeye dikkat edin.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri mavi erkek bebek görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı yorulur.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü bir bebek görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek mavi gözlü görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, terfi alamayacağına işaret eder.

Rüyada yeni doğmuş mavi gözlü bebek görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, onu dinleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bebek öpmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü erkek bebek sevmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments