Rüyada bebeğin denizde boğulduğunu görmek

Rüyada bebeğin denizde boğulduğunu görmek fakirlikten kurtulacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda aksilikler veya sıkıntılar olabilir.

Rüyada denizde boğulan bebek görmek mutlu olacağınıza, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak rakiplerini alt edeceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada denizde bebeğin boğulduğunu görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalettir.

Rüyada bebeğin denizde boğulduğunu görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine işarettir.

Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu görmek allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde birinin boğulduğunu görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada denizde boğularak ölmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments