Rüyada bebeği öldürmek

Rüyada bebeği öldürmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine delalet eder.

Rüyada bebeği öldürmek gördüyseniz:

  • Kimsenin size yük olmasına izin vermeyin.

Rüyada kucakta bebek ölmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işarettir.

Rüyada karnında bebeğin öldüğünü görmek güç ve kudret sahibi olacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada doğacak bebeğin öldüğünü görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, maddi kayba uğrayacağına yorulur.

Rüyada yeni doğmuş bebeği öldürmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada hamile kadının bebeğinin öldüğünü görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğinin öldüğünü duymak aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek öldüğünü görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine inanılır.

Rüyada bebeğin düşerek öldüğünü görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments