Rüyada bebeğe yoğurt yedirmek

Rüyada bebeğe yoğurt yedirmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada bebeğe yoğurt yedirmek gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgilinizin yaklaşımları sizi moral olarak çok güçlendirebilir.

Rüyada bebeğe yoğurt yedirmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yoğurt yediğini görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına inanılır.

Rüyada bir başkasının yoğurt yediğini görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işaret eder.

Rüyada yoğurt yedirdiğini görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, şeytanın aklına uyacağına inanılır.

Rüyada hastaya yoğurt yedirmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, gelirin tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada yoğurt yedirmek kazancın ikiye katlanacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaymaklı yoğurt yediğini görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada ölüye yoğurt yedirmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, ona özlemle sarılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments