Rüyada ağzında zeytin görmek

Rüyada ağzında zeytin görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzında zeytin gördüyseniz:

  • Kendinizi küçük hissettirmelerine veya sizi kandırmalarına izin vermemeli, istediğiniz şartları oluşturmaya bakmalısınız.

Rüyada ağzında zeytin görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada zeytin ezmesi görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerden zeytin toplamak sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, gerçek mutluluğu tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin satmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının zeytin yediğini görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin ve peynir görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü zeytin görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada zeytin kurdu görmek allah’ın izni ile rahata ereceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments