Rüyada zeytin satmak

Rüyada zeytin satmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine delalettir.

Rüyada zeytin satmak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya elinize geçen bilgiler daha parlak bir geleceğin işaretleri olabilir.

Rüyada zeytin satmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah zeytin satmak bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil zeytin satmak çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin silkmek işinin aksayacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada zeytin ağacından zeytin toplamak kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada zeytin peynir görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına inanılır.

Rüyada zeytin dalı kırmak kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah zeytin topladığını görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments