Rüyada bataklığa girip çıkmak

Rüyada bataklığa girip çıkmak iyi ruh halinin bozulacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada bataklığa girip çıkmak gördüyseniz:

  • Genel olarak değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklara açıksınız.

Rüyada bataklığa batıp çıkmak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bataklığa girip çıkmak hataları için ettiği tövbelerin de allah katında yerini bulacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını bataklıkta görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada bataklığa gömülmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına inanılır.

Rüyada bataklıkta kaybolmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bataklıkta yürümek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet eder.

Rüyada bataklık görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bataklıkta yüzmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments