Rüyada bataklığa gömülmek

Rüyada bataklığa gömülmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bataklığa gömülmek gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı veya arkadaşlık ilişkilerinizi genişletebilirsiniz.

Rüyada bataklığa gömülmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine işarettir.

Rüyada bataklığa girmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine alamet eder.

Rüyada bataklığa saplanmak evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine rivayet eder.

Rüyada bataklık çamur görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada bataklığa battığını görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada bataklıkta yüzmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, işlerinin rast gideceğine alamet eder.

Rüyada bataklıkta boğulmak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bataklığa batan birini görmek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments