Rüyada bataklığa battığını görmek

Rüyada bataklığa battığını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine inanılır.

Rüyada bataklığa battığını gördüyseniz:

  • Aşk veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda şanslı etkiler altındasınız.

Rüyada bataklığa batan birini görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, hayattan her istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bataklığa battığını görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bataklıkta timsah görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada bataklığa batmak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Rüyada çamur bataklık görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bataklık görmek zor günlerin uzaklaşacağına, muradın gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada birinin bataklığa düştüğünü görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada birini bataklıkta görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments