Rüyada bataklıkta timsah görmek

Rüyada bataklıkta timsah görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada bataklıkta timsah gördüyseniz:

  • Daha dikkatli olmalılar.

Rüyada bataklıkta timsah görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada birinin bataklığa düştüğünü görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, karlı işler yapacağına inanılır.

Rüyada bataklığa batıp çıkmak hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada bataklıkta yılan görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada arabayla bataklığa batmak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada bataklıkta boğulmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına işarettir.

Rüyada kurumuş bataklık görmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bataklıkta yürümek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments