Rüyada batağa saplanmak

Rüyada batağa saplanmak prestij kazanacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada batağa saplanmak gördüyseniz:

  • Engelleri kaldırmanız size yaklaşmalarını sağlayacak.

Rüyada batağa saplanmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine delalet eder.

Rüyada batak oynamak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, imkânlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada batak su görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalettir.

Rüyada çamur batağı görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada batağa batmak hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada batak çam görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarımsak sapı görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına inanılır.

Rüyada sap tarlası görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments