Rüyada başörtü görmek

Rüyada başörtü görmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, çirkin sözler işitileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada başörtü gördüyseniz:

  • Bazı hediyeler alabilirsiniz.

Rüyada başörtülü bayanı açık görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil başörtü almak üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet eder.

Rüyada başörtülü birinin açıldığını görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz başörtü takmak nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalet eder.

Rüyada mavi başörtü görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, sermayesinin harcandığına değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başörtü takmayı unutmak bilmek istediklerini öğreneceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına delalettir.

Rüyada birini başörtülü görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada beyaz başörtülü birini görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments