Rüyada karısını başörtülü görmek

Rüyada karısını başörtülü görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, hayallerinin de yarım kalacağına işarettir.

Rüyada karısını başörtülü gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanız, içinizdeki bilgeden destek almanız gerekiyor.

Rüyada karısını başörtülü görmek başarıya giden yolların açık olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini başörtülü görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini başörtülü görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada çok başörtü görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına başörtü vermek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine inanılır.

Rüyada başörtülü bebek görmek sorunlarından arınacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada birinin başörtü taktığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kırmızı başörtü vermek birbirlerine her konuda destek olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments