Rüyada başörtü açmak

Rüyada başörtü açmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, önemli yerlere geleceğine, böylece hayatından memnun olacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına işarettir.

Rüyada başörtü açmak gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili hedeflerinizi iyi belirleyerek planlar yapma arzusu içinde olabilirsiniz.

Rüyada başörtüyü açmak çevreye karşı itibarın artacağına, fırsatların heba edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başörtü açmak başına uğursuzluklar geleceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına işarettir.

Rüyada başörtülü olmak kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını başörtülü görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının başörtü taktığını görmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, sorunlarının da çözüleceğine delalet eder.

Rüyada açık birini başörtülü görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi başörtü görmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada yeni başörtü görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments