Rüyada başörtülü olmak

Rüyada başörtülü olmak iş sahibi olunacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, itibar edineceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine inanılır.

Rüyada başörtülü olmak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler sizi yeni yıla hazırlayabilir.

Rüyada sevgiliyi başörtülü görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada erkeği başörtülü görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını başörtülü görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil başörtü almak tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada hediye başörtü almak daima afiyette olacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada birini başörtülü görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden başörtü almak çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, duygularının karşılıklı olacağına inanılır.

Rüyada başörtüyü açmak hem verimi yükselteceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments