Rüyada kendini zayıflamış görmek

Rüyada kendini zayıflamış görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kendini zayıflamış gördüyseniz:

  • Tecrübenizi veya yeteneklerinizi kendinize güvenerek doğru şekilde ortaya koymanız durumunda maddi anlamda kazanç sağlayabilir veya güzel bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Rüyada düşmanını zayıflamış görmek anlaşmazlıkların biteceğine, isteklerini yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada kendini zayıflamış olarak görmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada akrabanı zayıflamış görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada zayıf fare görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınını zayıflamış görmek işlerine verimin hâkim olacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınavdan zayıf almak dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalettir.

Rüyada zayıflayan birini görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada zayıf karne görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments