Rüyada başkasının sakalını kesmek

Rüyada başkasının sakalını kesmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, yeni işlere atılacağına, geçmişini arkada bırakacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Gereken ilgiyi göstermeniz iş, aşk ya da sosyal yaşamınızdaki sizin için önemli konuları yeniden düzenleyerek sizin için daha yararlı hale getirmenizi sağlayabilir.

Rüyada sakalı yarım kesmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine işaret eder.

Rüyada sakalları kesmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sakalını kesmek ev taşımaya, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada ölünün sakalını kesmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına delalettir.

Rüyada sakal kesmek veya tümüyle gidermek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada jiletle sakal kesmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yanlışlıkla sakal kesmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada sakal ve bıyık kesmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments