Rüyada saçlarınızın uzadığını görmek

Rüyada saçlarınızın uzadığını görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, zor zamanların biteceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada saçlarınızın uzadığını gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu yükseltmek veya evden yürütülebilecek çalışmalar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada başkasının saçının uzadığını görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun saçının uzadığını görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının uzadığını görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, çok pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin saçının uzadığını görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, ailesini utandırmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının saçının uzadığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada eşinin saçının uzadığını görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada aynada saçının uzadığını görmek kafasındaki sorunları çözeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı uzamak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments